Terug

table blog
Wie of wat zijn
The Sounding Burrows?


Contact


dogs 5%
Steun The Sounding Burrows
en doe je aankopen bij Zooplus
via bovenstaande button!

Meer info
Als je graag iets voor me mee wilt nemen: hoeft niet, maar wil je het echt, dan is dat natuurlijk heel leuk!
Alleen ...
Ik houd niet van chocola, ik drink geen wijn of andere alcoholische dranken en ik ben allergisch voor bloemen (ik heb niet eens een vaas in huis!).
Waar je me wel erg blij mee maakt, is onderstaande.
Alvast bedankt!


30 juni 2013

Genieten.

Wat een heerlijk weer. Ik heb weer een dagje gependeld tussen checken of de puppen genoeg eten en de moedertjes tevreden zijn en het huis vliegvrij houden en aan de andere kant heerlijk fietsen en wandelen met de hondjes. Een drukke dag, maar een ontspannen dag. En het mooie weer is zeer welkom, al is het maar omdat ik de was anders niet meer droog krijg en niet weet waar ik het moet laten! Haha!

Net Hazle's puppen nog even een vers donutmandje gegeven (er was geplast in die andere) en gelijk nog een avondhapje eten aangeboden. Zo lachen - pups die zo jong zijn hebben maar hele korte actieve periodes. Ik vermoed dat ze net daarvoor actief waren geweest - wellicht gespeeld met elkaar terwijl ik hondjes uitliet. Want Beechen was blij me te zien en begon mijn kant op te waggelen, maar viel na 10 cm weer in slaap. Zo midden op het vetbedje! Storm had ik net in mijn handen om te knuffelen (die was het dichtste bij), maar ook hij viel zo in slaap in mijn handen. Ik legde hem neer naast Beechen en ze namen nog net de moeite om tegen elkaar aan te krullen voor ze weer afgleden naar dromenland.

Gelukkig waren Dax en Onyx een stuk actiever en die hadden wel zin in een hapje. Wat mij betreft maakt het me niet uit wie er wel of niet van het extra hapje eet - het enige dat telt is dat degenen die honger hebben iets extra krijgen, zodat mamma Hazle niet al te zwaar wordt belast. Dax vindt alles een leuk spelletje - inclusief het dwars door het eten banjeren. Onyx probeert dat te vermijden, maar ik leg het nu op de tegels, zodat het makkelijker schoonmaken is en die zijn glad. Hij probeert keurig staand een hapje te nemen en glijdt met beide voorbeentjes een kant op, zodat ook hij net als Dax midden in het eten ligt. Het kan de pret niet drukken want beiden eten onverstoorbaar door. Gelukkig heb ik schoonmaakmachine Hazle bij de hand - na het eten laat ik haar weer bij de puppen en likt zij de vloer schoon én de puppen. Nog even een dweiltje erover en je ziet er niets meer van. Zelfs de puppen zijn stralend schoon.

De puppen van Malice doen het ook fantastisch, maar aangezien die nog in de 'wormfase' zijn, valt daar minder over te vertellen. Ze groeien in ieder geval goed. Tot nu toe zijn ze ieder iedere dag 20 gram of meer aangekomen. Het grizzle teefje is nog steeds de kleinste, maar ook zij heeft een lekker rond buikske. De navelstrengetjes zijn er al afgevallen en ze hebben alle vijf een flinke navel om mee te pronken. Het duurt niet lang meer of hij valt niet meer op, maar nu is het nog een koddige drukknop midden op het buikje.

Mamma Malice zorgt goed voor ze. Liefdevol worden ze gewassen en ze vindt het geen enkel probleem bij hun te moeten blijven.
Integendeel ... !!!

Tot slot nog een paar filmpjes die ik laatst geschoten heb.
(Let niet op mijn geleuter :D)Wil je The Sounding Burrows steunen of heb je baat bij wat ik schrijf? Een donatie wordt altijd erg op prijs gesteld!

TSB Flirck photostream
TSB Youtube Channel
Nederlands Lakeland Terrier Forum
Sounding Burrows Facebook PageWil je The Sounding Burrows toevoegen aan je favorieten?
Klik dan hier.


Deze site is handgeschreven m.b.v. notepad en Coffeecup Free HTML Editor.


Wettelijke opmerkingen: deze website en zijn inhoud vallen onder het auteursrecht van © The Sounding Burrows.
Als je iets van de inhoud wilt gebruiken, mag je dat doen mits je erbij vermeldt dat de info of plaatjes van The Sounding Burrows komen,
je de inhoud niet verandert en mij een stuurt om me ervan op de hoogte te stellen.
Oftewel, gewoon je gezond verstand gebruiken en beleefd blijven.
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten ontleend worden.
Mocht ik iets hebben staan waarvan je de juistheid betwijfelt, of als ik iets heb overgenomen wat van jou is,
stuur me ook dan even een zodat ik de inhoud kan wijzigen,
en eventueel een verwijzing kan toevoegen of anders de betreffende inhoud verwijderen.divider