Terug

table blog
Wie of wat zijn
The Sounding Burrows?


Contact


dogs 5%
Steun The Sounding Burrows
en doe je aankopen bij Zooplus
via bovenstaande button!

Meer info
Als je graag iets voor me mee wilt nemen: hoeft niet, maar wil je het echt, dan is dat natuurlijk heel leuk!
Alleen ...
Ik houd niet van chocola, ik drink geen wijn of andere alcoholische dranken en ik ben allergisch voor bloemen (ik heb niet eens een vaas in huis!).
Waar je me wel erg blij mee maakt, is onderstaande.
Alvast bedankt!


6 juli 2013

Hondjes!

Ja dat zijn het. Hondjes. Geen wormen meer, geen prepups, maar echte hondjes. Ze groeien zo hard! Ik vrees nu al voor de dag dat ze gaan vertrekken, want ze zijn zo verschrikkelijk leuk!
Genieten van de zon.


Gelijk best wel warm!

En ja, die motoriek is ook al ontwikkeld :)
Ze kunnen nu hijgen,zich krabben, zich oprollen om te slapen, achter hun staart aangaan, zitten, staan, als een sfinx liggen enz. enz. Oftewel alles wat een volwassen hond kan, maar soms wel heel onbeholpen! Af en toe gaat het heel vlot en dan struikelen ze weer over niets en kijken verbaasd om zich heen waarom ze vielen. Het houdt ze niet tegen want ze gaan gewoon verder waar ze gebleven waren!
Puppyprakjes kunnen ze inmiddels vinden, maar het is wel nog heel belangrijk de boel zorgvuldig na te lopen op harde stukjes of aderen en pezen in de puppypaté. Want ze hebben nog geen tandjes en taai vlees krijgen ze niet kapot. In theorie zouden ze er zelfs in kunnen stikken, dus ik knijp met mijn vingers de paté fijn tot een slappe puree om zo de moeilijkere stukjes eruit te halen. Die eet Hazle dan met smaak op ;)

Mamma Hazle geniet nog steeds met volle teugen. Dat komt ook doordat ik haar er keer op keer op wijs hoe fantastisch ik haar vind en hoe leuk ik de puppen vind. Ook houd ik er rekening mee wat ze wil. Ze wil best wel weer lekker op pad naast de fiets. Dus dat doen we ook. En een paar keer per dag wil ze even weg bij de puppen. Gewoon aan mijn voeten liggen en geen mamma zijn, maar mijn Hazle. De puppen zijn groot genoeg om best af en toe zonder haar te kunnen, dus die tijd gun ik haar ook. En ik geef haar de aandacht die ze op zo'n moment vroeger ook kreeg, zodat door de komst van de puppen de aandacht voor haar als individu niet minder is. En dan na een half uurtje staat ze op en wil graag terug naar haar kinders.
Overigens is Hazle niet de enige die graag aan mijn voeten ligt!
Het hele huis ligt vol kussens en bedjes, maar er moet toch altijd minstens één hondje me laten weten dat de beste plek zo dicht mogelijk bij mij is. Chess is er ondertussen in geslaagd Lily er van te overtuigen dat ze geweldig leuk is en dan voel ik dit tegen mijn voeten aanliggen:Mijn lieve meiden :)

Wil je The Sounding Burrows steunen of heb je baat bij wat ik schrijf? Een donatie wordt altijd erg op prijs gesteld!

TSB Flirck photostream
TSB Youtube Channel
Nederlands Lakeland Terrier Forum
Sounding Burrows Facebook PageWil je The Sounding Burrows toevoegen aan je favorieten?
Klik dan hier.


Deze site is handgeschreven m.b.v. notepad en Coffeecup Free HTML Editor.


Wettelijke opmerkingen: deze website en zijn inhoud vallen onder het auteursrecht van © The Sounding Burrows.
Als je iets van de inhoud wilt gebruiken, mag je dat doen mits je erbij vermeldt dat de info of plaatjes van The Sounding Burrows komen,
je de inhoud niet verandert en mij een stuurt om me ervan op de hoogte te stellen.
Oftewel, gewoon je gezond verstand gebruiken en beleefd blijven.
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten ontleend worden.
Mocht ik iets hebben staan waarvan je de juistheid betwijfelt, of als ik iets heb overgenomen wat van jou is,
stuur me ook dan even een zodat ik de inhoud kan wijzigen,
en eventueel een verwijzing kan toevoegen of anders de betreffende inhoud verwijderen.divider